Meuebels

storage unit containing household items - meuebels stockfoto's en -beelden

Als het gaat om de aanschaf van ergonomische bureaumeubels, zijn de kwaliteit en het vakmanschap een voorbeeld voor alle ergonomisch ingestelde mensen. Het in Nederland gevestigde Jansport is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van ergonomische bureaumeubels van hoge kwaliteit. Het bedrijf is in 1910 opgericht door meubelmaker, vertelt Jeger. Met 150 medewerkers in dienst, is Jansport er trots op ergonomische producten te creëren die nodig zijn voor de werkplek.

De kant-en-klare ergonomische bureaumeubels van Jansport zijn er in meer dan dertien verschillende modellen. Elk model biedt ergonomisch en comfortabel meubilair dat kan voldoen aan de ergonomische en comfortbehoeften van de vele honderden werknemers die het bedrijf heeft. Het volgende is een overzicht van wat elk model kan bieden.

De tentoongestelde modellen zijn onder meer de Jansport 4-armige schuifstoelen met lendensteun, de D toekomstige klapstoel, de Feline Drafting 3-armige lendensteun versus op maat gemaakte krantenstoel voor kast, de Versaillhole PostureFit 1-armige lendensteun en de rugloze boven-de- Bureau lendensteun.

De 4-armige schuifstoelen zijn ontworpen om in het gebied van de boven-, midden- en onderrug van de gebruiker te passen. De verschuifbare stoelen zijn verkrijgbaar in een draaibare, vergrendelbare draaibare of volledig liggende positie. De toekomstige klapstoel D is de lichtste van de opvouwbare ergonomische bureaumeubels. De D prospect klapstoel heeft een op maat gemaakte rugleuning aan de voorkant en een kantelmechanisme. De stoel heeft een diep zitkussen, een draaibare bewegingsbediening, een verstelbare hoogte, dubbele bediening voor hoogte en zitpositie en afneembare armleuningen.

De opvouwbare krantenstoel is de "groene" versie van de Rotary-Seated lumbale steunstoel. Deze categorie bureaumeubels is bedoeld om een ​​eenvoudige en comfortabele plek te bieden om comfortabel op uw bureau te zitten. Je kunt kantelen, draaien en het mechanisme kan volledig worden ingeklapt. De op maat gemaakte rugleuning en het kantelmechanisme vooraan van de Rotary-Seated Lumbar Support Chair stellen gebruikers in staat om de gewenste houding of lichaamspositie te bereiken. De volledig liggende positie kan worden bereikt door beide benen op te heffen en de stoel te steunen.

De rugloze lendensteun boven het bureau, door de fabrikant vaak een "jogging seat" genoemd, stelt gebruikers in staat om de gewenste houding, lichaamshouding en controle te bereiken, allemaal in het comfort van uw eigen huis of kantoor. Het beenverhogings- en kantelmechanisme is ingebouwd en biedt een uiterst comfortabele en gezondere werkplek voor diegenen die wat meer hulp nodig hebben bij het bereiken van die perfecte positie.

Enkele van de meer populaire meubels van Jansport Furniture zijn de categorieën "Humanscale". Deze omvatten de Mode/Fit lendensteun, standaard lendensteun, hoge rugleuning, cellulitis voorvoet, Perfect Contour, Perfect Contour Plus en de Human Touch schuine zolen. Bovendien is de Big Chair van Jansport ontworpen om tot 250 pond te dragen.

Hoewel de categorieën "Humanscale" u misschien meer bekend voorkomen, staat de fabrikant eigenlijk beter bekend om andere dingen. Zo maken ze bijvoorbeeld stuurwielen voor je auto, tafels voor in huis en nog zoveel meer!

Als je meer wilt weten over de Jansport Laptop, kijk dan eens naar de laptop desktops of notebooks aan de binnenkant.