Hoe maak je het beste van je baby

Kind Wat Betreft Zijn Moederlam

De vrouw die deze baby draagt moet in opperbeste stemming zijn. Deze haptonische zwangerschap zal haar het gevoel geven dat zij de leiding heeft en haar lichaam opdraagt om te bevallen. Ze zal ook voelen dat ze de hulp heeft van de behandelaar die ze heeft gekozen. Bovendien zal zij de vredigheid van de geboorte leren kennen en deze spreuk willen doorgeven.

Je komt te weten dat er "belangrijkere" dingen komen als je de drempel naar de wereld overgaat – zoals je normaal niet zou verwachten.

Voordat je die overstap maakt, moet je weten dat een vrouw haar geest open moet houden voor haar baby. Maar als het eenmaal zover is, kun je rust, vrede en liefde in je hart voelen. U zult in de aanwezigheid van uw nieuwe bundel van vreugde zijn en u zult niet denken aan weeën en het geven van een zekerheid voordat u naar de dokter gaat. Vermeld hier dat je een vriend hebt meegebracht naar het ziekenhuis. Dit soort vrienden brengen handdoeken mee en gaan niet buiten zitten als je je geheimen laat onderzoeken. Als u de geboortegids hebt meegebracht, wordt u niet gestoord als de monitor afgaat, want de gids spreekt duidelijk door het papier.

Op het moment van je bevalling krijg je een magisch gevoel dat je tot op de dag van vandaag bij zal blijven. Een extra bonus is dat u tijdens dat magische moment niet aan de naam van uw baby hoeft te denken. Als je jezelf al in een vroeg stadium motiveert om deze ervaring te hebben, kun je je geest laten verdoven.

Sommige vrouwen voelen zich emotioneel gekrenkt en anderen moeten bijna dood zijn. Voor de meesten moet de bevalling een tijd zijn van omhelzen en Gods zegen over je wensen.

Hier zijn wat tips om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en om wat van de stress van het moederschap te verlichten.

Je moet je emotioneel voorbereiden, zelfs al voor de bevalling. Bedenk of je juridische problemen hebt of dat je iets met verzekeringsmaatschappijen moet doen. Als een van beide zich kan voordoen, moet u ervoor zorgen dat de bevalling niet wordt uitgesteld of zelfs wordt vervroegd. Geloof het of niet, voorbereidingen voor de procedure zullen u meer georganiseerd maken en helpen de zaken te versnellen.

Als u een inwonend familielid hebt dat met u in de verloskamer zal zijn, kunt u zich gerustgesteld voelen door om deze gunst te vragen. Misschien moet u hen zelfs vragen om na de officiële bevalling nog minstens een half uur aan uw zijde te blijven zodat u diep kunt ademhalen.

serotonine is fantastisch om te ontspannen en dat oude vertrouwde gevoel in het lichaam te laten zakken. Probeer een flesje of een porseleinen theeketeltje op je kamer te zetten voor die speciale momenten dat je er even in kunt komen. Als u rookt of een cafeïnepleister rookt, moet u overwegen daarmee te stoppen of u kunt uzelf daarvan voor de bevalling afspenen, zodat u van uw merkentrouw kunt genieten.

Neem een vriend of familielid mee naar het ziekenhuis die u kan helpen bij het stoppen met roken. Neem een paar kinderen die u kunt vertrouwen mee naar zo'n plek en sluit u zelfs aan bij een informatiekring. Dit zal uw angsten wegnemen en u vertrouwen geven om aan te kunnen wat u te wachten staat.

Voor u, nieuwe moeder, zal het kalmeren van uw angsten en het overkomen van de routinevoorbereidingen u veel goed doen. kringlopen zijn te vinden op plaatsen die u normaal kunt vinden. Je kunt alles wat je spannend vindt omzetten in iets waar je naar uitkijkt. Sommige vrouwen merken dat ze net iets gemakkelijker kunnen slapen, en anderen kunnen te maken krijgen met een vertraging in het denken en het nemen van beslissingen wanneer ze door deze beproevingen heen gaan. Volg uw instinct en geniet van elk moment.