Docentenhandleiding bij yeti

Docentenhandleiding

Bent u op zoek naar lesmateriaal voor het basisonderwijs gericht op creatief denken, dan kunt u bij ons terecht. Het lesmateriaal wordt geproduceerd volgens de SLO-richtlijnen. Ons lesmateriaal demonstreert duidelijk de vaardigheden van kritisch denken, creatief en reflectief denken, en vooral probleemoplossend denken. Uiteraard ontvang je bij ons lesmateriaal een volledige docentenhandleiding.
Werken aan sociale en culturele vaardigheden

Het docentenhandboek en de educatieve ondersteuning bieden u de perfecte leermiddelen voor creatieve onderwerpen, materialen die overeenkomen met de vaardigheden 21e-eeuwse mogelijkheden in SLO. In ons lesmateriaal passen we digitale media toe, we geven leerlingen inzicht in communicatie en reclame. We bieden in het lerarenhandboek hoe u kunt beginnen met communiceren en begrijpen van en werken met basisschoolmateriaal over sociale en culturele vaardigheden. Kinderen leren spelenderwijs leren en denken.
Co-curriculaire cursussen kunnen worden aangeboden

Het programma is compleet met docentenbegeleiding van groep 1 tot 8 en is zo ontworpen dat extra-curriculaire cursussen kunnen worden aangeboden. Het voorgestelde lesmateriaal mag gerust uniek genoemd worden. Er is namelijk een lesplan met een docentenhandleiding en een leerlingvolgsysteem op basis van individuele interesses en kwaliteiten. Natuurlijk is de SLO-instructie van het grootste belang, maar ons lesmateriaal is veel meer dan dat. Zo is er speciale aandacht voor duurzaamheid en ecologie, sociaal-emotioneel denken en reclame.
Docentenhandleiding Eenvoudige bediening en plezier van de leerlingen

De Docentenhandleiding is gemakkelijk te implementeren door docenten met duidelijke en beknopte handelingen voor docenten. Je kunt ook kiezen voor een volledig cursusprogramma of losse cursusmodules. Onze methodiek staat voor spelen en leren, digitale en online duurzaamheid, kunst en cultuur, experimenteren en creativiteit. Een ding is zeker, leerlingen gaan graag naar school.

Dit document wordt gepresenteerd in eenvoudige, intuïtieve stappen.

Het maakt leren leuker voor studenten en maakt het veel gemakkelijker voor docenten. Lesmateriaal wordt gepresenteerd in de docentenhandleiding met eenvoudige intuïtieve stappen en studenten kunnen meteen aan de slag. Elke les heeft verschillen, bijvoorbeeld achtergrondinformatie en culturele en theoretische kennis. Dankzij een overzichtelijk docentenhandboek met checklists bereiden docenten de lessen in een mum van tijd voor.

Dit maakt ons lesmateriaal uniek en bijzonder. Het is aanvullend educatief materiaal en heeft een sterke focus op 21st century skills, aandacht voor kritisch denkvermogen en ruimte voor creatief denken en herontwerp.